Denna sida är EXKLUSIV för just DIG som var med och firade vårt 20-årsjubileum och kundevent på Landskrona Slott den 24 okt 2012. 
Även ni som ville vara med men inte kunde närvara är välkommen till denna specialsida.

Tack alla som kom och gjorde kvällen lyckad!

Vi visade er en del av vad vi kan göra med ljud, ljus, bild, LED-teknik, pyroteknik och annat som förstärker upplevelsen för publiken. Vi vill ju så klart hjälpa ER med att förstärka upplevelsen på era event, installationer eller vad det nu må vara.

Nedan finns två rykande färska videofilmer från vårt jubileum - en kortversion på 3 min och en lång med hela eventet. Titta gärna på filmerna och sprid dem gärna vidare. Under videon finns en del stillbilder från vårt jubileumsevent. Videon kan ses i olika upplösningar/kvalité - välj vilken som passar dig genom att ändra inställning på "kugghjulet" i nederkant på filmen när filmen startar.

TECH 4 EVENT är ett av södra Sveriges ledande företag med skräddarsydda, professionella och kreativa lösningarna inom ljud-, ljus- och bildteknik till Ert event eller installation. Vi har tekniken och kunskapen och inga uppdrag är för små, för stora eller för komplexa. Oavsett om det är konferens, bolagsstämma, jubileum, produktlansering, gala, firmafest, kick off, konsert, festival, bröllop eller installation av ljud-, ljus- och bildteknik till konferensrum, arenor, restauranger, diskotek eller konsertsalar. Vi står för trygghet, kvalité och flexibilitet och levererar smarta lösningar som förstärker upplevelsen!


3 min version av vårt 20-års jubileum.
Du kan välja valfri kvalité på "kugghjulet" i filmen när den startar.

 

47 min version av HELA vårt 20-års jubileum.
Du kan välja valfri kvalité på "kugghjulet" i filmen när den startar.

Stillbilder från jubiléet.
Skådespelare från Öresundsteatern.
Soldater från MalmöHus Gardet.
Stillbildsfoto från Action Studios.
Videofilmning från Jappz Production och Action Studios.
Videoredigering från Jappz Productions.
Copyright 2012 TECH 4 EVENT Sweden AB.