Ljud


Vi levererar årligen hundratals ljuduppdrag!

Det kan vara konserter med kända artister på stora scener eller talljud till konferenser och liknande. För oss spelar det ingen roll om det är liten och intim publikgrupp eller om det är 15 000 i publik - vår kapacitet räcker till!

Alla våra ljudtekniker rutinerade är välkända hos alla större artister vilket gör att kontakter kan ske smidigt. Vår teknik är alltid av den hög kvalitet, något artister kräver för att göra en bra konsert.

Vi har även ljud-, ljus- och bildtekniker till uthyrning under längre perioder. T.ex. vid turnéer eller som tekniker till konferens- och konsertsalar.

Ett dåligt ljud kan förstöra en hel konsertupplevelse – låt oss ansvara för ljudet och vi garanterar en professionell ljudupplevelse till publiken.

En av våra styrkor är att vi har tekniken, kunskapen och den kreativa lösningen att kunna erbjuda er unika lösningar inom ljud, ljus och bild till just Ert projekt. Bl.a. är vi duktiga på att skapa fantastisk multimediashow med synkat ljud, ljus, bild och pyroteknik samt interaktiva lösningar där publiken är en del av själva upplevelsen. Fråga oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att lyfta fram ert event.


Vi har också stor erfarenhet av installation och service av ljudanläggningar till kyrkor, konferenssalar och arenor. Oftast med tillhörande ljus- och bildlösningar samt pyroteknik. Kontakta oss idag så kommer vi ut till er och tittar på er lokal för att lämna en lösning på tekniken – kostnadsfritt så klart!