Digital skyltning


Digital skyltning med kraft
TECH 4 EVENT är återförsäljare och installatör av en ny het produkt på marknaden: SpinetiX HMP100 - världens första Hyper Media Player. Det är en oerhört kompetent mediaspelare med många finesser. Lämplig till digital skyltning i skyltfönster, på mässor och event, videoväggar med flera skärmar samtidigt samt har många andra användningsområden.

  

Blanda, texter, video, vectorgrafik, bilder, pdf, live streams, RSS news mm. Uppdatera innehållet enkelt i medföljande mjukvara och bestäm exakt när det skall visas och sen uppdatera via nätverket. Du kan koppla upp massor av SpinetiX och synka dem tillsammans eller var för sig. Inga licenser eller andra avgifter tillkommer.

En av funktionerna i SpinetiX är att den klarar av att visa videovägg med flera platt-tv som skall synkas till en stor. Med SpinetiX du inte behöver en kraftfull dator längre att kontrollera alla skärmar. När du är ansluten till nätverket, synkas HMP100 enheterna för att en skapa videoväggar. Enkelt och snabbt!

Detta tillvägagångssätt är helt skalbart: Antalet bildskärmar som ska kontrolleras, hur långt de är installerade från varandra, är upp till dig. Du bestämmer också hur man kan kombinera flera källor och dela upp dem på videoväggen. SpinetiX garanterar att innehållet kommer att spelas synkroniserat på varje enhet.

– Miljövänlig produkt med endast 2W förbrukning.
- Livstids garanti på hårdvaran.
- För både små och stora system.
- Visar bilder, video, texter, vektorgrafik etc.
- Uppdatering via nätverk.
- Schemalagd uppspelning.
- Flera skärmar kan synkroniseras för t ex videoväggar.
- Inbyggd webbserver och kan administreras och konfigureras via TCP/IP.

Mer information finns på SpinetiX hemsida
Laddar ner produktblad här!
Publicerad:
Måndag 10 maj, 2010, 10:58