Exlusiv scen med coolt utseende!


Exlusiv scen med coolt utseende!
TECH 4 EVENT fortsätter satsa och har nu två unika och exklusiva scener till uthyrning. Snygg och stilren design och som lyfter fram ditt budskap/produkt. Vi anstränger oss alltid extra för att kunna presenterar kreativa tekniska lösningar till våra kunder. Våra nya scener är ett steg i den riktningen. 

  
Det var scenpremiär under Mona Sahlins tal 22 aug i Landskrona. 
    
Sen var det Kronprinsessan Victorias och Norges kronprins Haakon tur att ta scenen i besittning under "Skåne i humanitetens tjänst" i Ramlösa.

Scenen passar lika bra inomhus som utomhus och kan med fördel anpassas till mässor där det är viktigt med rätt exponering och ett proffsigt utseende. En bilmässa kanske? Vi strävar alltid efter att anpassa oss efter kundens behov och önskemål. Den nya scenen anpassas lätt med följande mått: 8x4, 8x5, 8x6, 10x4, 10x5 eller 10x6 meter. Cirkelscenen är 6 m diameter. Kombinationsmöjligheter att skapa kreativa scen-/monterlösningar är oändliga med våra nya scener.

OBS! Det är inte bara kungligheter, politiker och VIP som kan använda scenerna - de duger lika bra till alla andra event också! *ironi*

Kontakta oss idag för mer info!
Publicerad:
Fredag 10 sep, 2010, 11:05